Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

System Of A Down se dali dohromady v roce 1995 přirozeným spojením částí odlišných hudebních a osobních zkušeností. Serj, Daron a Shavo měli dříve skupinu pod názvem SOIL, kterou založili roku 1993. Shavo se k této skupině přidal, stal se jejím manažerem a pak bass kytaristou.Pak se ze SOIL zrodil SOAD. S původním bubeníkem Andym byli mimo. John s nimi zkusil hrát během nahrávání jejich třetího dema (Know, War?, Peep-Hole) a chytil se. SOAD spadají pod American Recordings od září 1997. Pod American Recordings nahráli album, které Rick Rubin sám produkoval, a které bylo vypuštěno 29. Června 1998. Jsou ovlivňováni styly : death, hardcore, punk, rap, hip-hop, gotika, jazz metal, dance, funk, folk, rock, elektronika, klasik rock, pop, blues, alternative. "Naše hudba je nemoc, kterou budeme tvořit a hrát, ať dostaneme zaplaceno nebo ne, takže jsme teď v podstatě šťastní, že s pomocí ní můžeme dělat kariéru." - System Of A Down.

Jak vznikl název skupiny?
Je to otázka, na kterou je skupina nucena nejčastěji odpovídat. "Pochází to vlastně z jedné básně, kterou náš kytarista, Daron, kdysi napsal a jmenovala se 'Victims of a Down'," vysvětluje Serj. Přinesl to před nás a slůvko 'System' bylo uznáno jako lepší, silnější a výstižnější slovo. navíc to celý název tvoří jako celek a zabírá to celou společnost, nejen určitou skupinu lidí. Serj fanouškům také radí aby si "Domysleli jaký přesně to má pro ně význam. Pro každého to znamená něco jiného. Necháváme ho lidským představám.

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

(loveawake.ru, 22. 1. 2022 10:52)

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Vyvořte si vlastní TV

(JunoTV, 24. 8. 2008 22:16)

Vyvořte si svou vlastní televizi. Svůj vlastní originální program a hrajte do celého světa! Zdarma! Hned! Na: http://www.junotv.cz

Daron

(Webmaster(ka), 27. 1. 2007 13:34)

No nekdy dyz hraju tak na sebe vidim do zrcadla...

Daron

(marketa, 27. 1. 2007 12:59)

Nu jestli jako buh to nevim..jeste jsme nikdy nevidela boha hrat na kytaru.ty jo?

Daron

(Webmaster(ka), 22. 1. 2007 16:29)

Ze jo! Na kytaru umi jako buh!

jee

(Marketa, 22. 1. 2007 16:13)

Daron..jeeee:-)